REKLAM ALANI

Vatan Şaşmaz'ın son görüntüleri ortaya çıktı...

İstanbul, Conrad Otel'de Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın otele ve otel odasına girişine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Aker, Şaşmaz'ı 4 kurşunla öldürdükten sonra intihar etmişti. Videoda Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in ayrı ayrı odaya girdikleri görülüyor. Cinayet ve intihar sonrası güvenlik görevlilerin odaya gelişi de videoda var.


Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın otele ve odaya giriş anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Otelin girişi ve cinayetin işlendiği kattaki kameralara yansıyan görüntülerde kırmızı gömlekli ve güneş gözlüklü Vatan Şaşmaz’ın güvenlik kontrolünden geçerek otele girişi görülüyor. Kattaki kamera kaydında da Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in art arda odaya girişi görülüyor. Daha sonraki görüntüler Vatan’ı öldüren Aker’in aynı silahla intihar etmesinden sonrasına ait. Görüntülerde kısa süre önce Aker’le aynı masada yemek yiyen yeğeninin ihbarı üzerine otel görevlilerinin odanın bulunduğu kata geldikleri, onların arasında yeğen Dora Ercan’ın da olduğu görülüyor. Vatan Şaşmaz'ın kapıya gelince mesaj attığı ve kapıyı Filiz Aker'in açtığı değerlendiriliyor.
 AKER, YEĞENİYLE BULUŞMUŞTU
Aker, cinayetten kısa süre önce otelin kafesinde yeğeni Dora Ercan ile buluşmuştu.Dora Ercan'ın anlatımına göre kafedeki buluşma sırasında gelen telefon üzerine Aker uzaklaştı, bir süre konuştuktan sonra masaya geri döndü. Yeğenine, "Bir paket geldi, odama çıkıp döneceğim" deyip kafeden ayrılan Aker geri dönmeyince Dora Ercan odaya çıktı ve iki ismi ölü olarak bulunca güvenliğe haber verdi.
Son dakika... Vatan Şaşmazın son görüntüleri ortaya çıktı...Son dakika... Vatan Şaşmazın son görüntüleri ortaya çıktı...Son dakika... Vatan Şaşmazın son görüntüleri ortaya çıktı...Son dakika... Vatan Şaşmazın son görüntüleri ortaya çıktı...Son dakika... Vatan Şaşmazın son görüntüleri ortaya çıktı...Son dakika... Vatan Şaşmazın son görüntüleri ortaya çıktı...

Yorum Gönder

0 Yorumlar