REKLAM ALANI

MARMARA DA SİBEL ÖZKAL KOLTUKSUZ BAŞKAN RÜZGARI ESİYOR


    MÜGE ANLI Hanımın 
BİZE GÖNDERMİŞ OLDUĞU GİYSİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM ETTİK MÜGE ANLI VE EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ ALLAH SEBEP OLANLARDAN RAZI OLSUN Diye sosyal Sitesinde paylaşım yapan Koltuksuz Başkan Sibel ÖZKAL Sakarya S D B .
Aslında herkesin tanıması gereken altın yürekli vefakar kocaman yürekli bir hanım aslen Ağrılı olan koltuksuz BAŞKAN İSMİNİ YÖRE HALKI TARAFINDAN ALAN SEVİLEN BİR HANIM YILLARCA Engellilerin sorunlarını kendi derdi sayan sürekli hareket halinde olan yardım kuruluşları ve hastalar arasında care olmak için mekik dokuyan ve çalışmalarında sonuç alan bu başarılı hanım Türkiye nin her köşesine yüzlerce engelli aracı ulaştıran yardım ve giysi yıyecek içecek bulmalarına aracı olan ÖZKAL Basında da gereken saygıyı görüyor yılın en yardımsever STK Başkanı olarak KHA okurları tarafından ödüle layık görlmüştü .KHA ödül töreninde engellilere arçlar taktim etmişti Sakarya bölgesinde hakında çıkan haberleri okumanıza aracı olmaya çalıştık KHA olarakl kendisinin başarılı çalışmalarına takipçi olduğumuzu ve koltuksuz başkanın belgeselini yapma sözü verıyoruz başarılı insanların hep yanında olmaya devam edeceğimize söz veriyoruz KHA 



Koltuksuz İş Başında


Koltuksuz İş Başında

Yıllarca koltuksuz başkan olarak görev yapan kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret eden koltuksuz başkan lakaplı Sibel Özkal bu bayramda da boş durmadı

Yıllarca koltuksuz başkan olarak görev yapan kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret eden koltuksuz başkan lakaplı Sibel Özkal bu bayramda da boş durmadı.
Kurban Bayramı öncesi ve sonrası ihtiyaç sahibi çocukların giyinmesi, erzak yardımları, hasta ziyaretleri ile hastaneye gidemeyen maddi durumu düşük ailelere maddi destek sağlayan, Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanan etleri adaletli bir şekilde ailelere teslim etmek, Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kişilere araç temini etmek gibi birçok hizmetlere yine imza atan Koltuksuz başkan açıklamasında bu zor günlerimde bana maddi ve manevi destek veren sevgili Nimet Hanım efendiye özellikle teşekkür ediyorum.
Tabi bunları tek başıma yapmam imkânsız desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere bizlere destek olan emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum “Dedi.
Ethem Acar 
Haber Kaynağı: Akyazı24





....................................................................................................
Koltuksuz başkan Sibel Özkal Diyor ki“Engelleri kaldıralım, En büyük engel sevgisizliktir” konularıyla tüm engelleri ortadan kaldırmak adına kolları sıvadı. Destekçileri, ziyaretçileri ve gönüllüleri tükenmek bilmiyor.
Son olarak Ağrı’ya 7 ve Sakarya geneline de beş olmak üzere toplamda 12 tekerlekli sandalye dağıtımı yaparak engelli vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
Bu güne kadar yaptığı hizmetler ile adından sıkça bahsettiren uluslar arası engelliler federasyonu başkanı (koltuksuz başkan) lakaplı Sibel Özkal yaptığı açıklamada şunları söyledi.
Hizmette sınır tanımıyoruz ülkemin neresinde bir engelli varsa ben ve ekibim oradadır ülkemizin saygı değer iş adamlarından aldığımız maddi manevi  destekler ile tüm engelleri kaldırmanın peşindeyiz emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı arz ederiz dedi.
Ethem Acar

Yorum Gönder

0 Yorumlar