REKLAM ALANI

Santa Maria Kilisesi'ne saldırı: Santa Maria Kilisesi nerede? Santa Maria Kilisesi'ne kim, neden saldırı düzenledi?


Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında yapılan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Pazar günü düzenlenen ayin sırasında kilisede bulunanların üzerine ateş açıldığı bildirildi. Bu haberin ardından Santa Maria Kilisesi'nin nerede olduğu merak edildi. Peki, Santa Maria Kilisesi nerede? Santa Maria Kilisesi'ne kim, neden saldırı düzenledi?

Santa Maria Kilisesi'ne saldırı: Santa Maria Kilisesi nerede? Santa Maria Kilisesi'ne kim, neden saldırı düzenledi?
Abone Olgoogle-news

Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında yapılan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Peki, Santa Maria Kilisesi nerede? Santa Maria Kilisesi'ne kim, neden saldırı düzenledi?

SANTA MARİA KİLİSESİ NEREDE?

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayininde kar maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

SANTA MARİA KİLİSESİ'NE KİM SALDIRI DÜZENLEDİ?

Kar maskeli iki saldırgan, ayin sırasında kiliseye girerek ateş açtı. Kilisede bulunanlar saldırı sırasında korunmak için kendilerini yerlere attılar.

Saldırı sırasında başından vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Saldırganların kaçtığı, saldırı sırasında yaralananların olduğu belirtildi.

İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği'nin açıklama yapmaya hazırlandığı bilgisi alınırken, saldırının herhangi bir grupla bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Ömer Çelik, saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

AKP'li Çelik'ten Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya kınama
Abone Olgoogle-news

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi’nde Pazar ayini sırasında iki saldırgan ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesinde ayin sırasında bir vatandaşımıza yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Güvenlik güçlerimiz konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğine kast edenler, asla emellerine ulaşamayacaktır'' ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar