REKLAM ALANI

Tehdit aldığını söylemişti... 'Filozof Ramazan' cinayetinde yeni ayrıntılar


Fatih'te bıçaklı saldırı sonucu öldürülen ve "Filozof Ramazan" lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Tehdit aldığını söylemişti... 'Filozof Ramazan' cinayetinde yeni ayrıntılar
Abone Olgoogle-news

Diyarbakır'da "Filozof Ramazan" lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam'ı anlatan Ramazan Pişkin, bir süre önce geldiği İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi'nde işletmeye başladığı çay ocağında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Pişkin ağır yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Pişkin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Pişkin'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Diyarbakır'a gönderildi. Polisin şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden 3 bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Pişkin'i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir."

VİDEODA TEHDİT ALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Pişkin'in sosyal medyada paylaştığı bir videosunda tehdit aldığını ifade ederek "Benim üzerimde yoğun bir kampanya var maalesef. İsmi önemli değil, ben cahil insanlarla kendini bilmez, edepten, ahlaktan yoksun insanlarla benim hiçbir ilişkim olamaz. Ne dünyada ne ahirette... Ben tüm tarikatlar sapıktır dememişimdir. Hurafeler var, maalesef rant kapılarına dönüşmüştür. Mutlak manada hepsi değil. Genel anlamda sıkıntıdırlar. Ben topyekün hepsi sapıktır demiyorum. Tek tük bazen iyi hoca ve şeyhlerimiz var. Genel olarak tarikatlarda hurafeler doludur. Tasavvuf ve tarikat bir yorumdur, sizi bağlar. İslam ve Kur'an'ın bir parçası değildir. Mezhep gibi bir yorum da sizi bağlar" dediği ortaya çıktı.

BİR BUÇUK SAAT YÜRÜMÜŞ

Öte yandan Habertürk'te yer alan habere göre, izlenen güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarında katil zanlısının Zeytinburnu'ndan Fatih'e tam 1 buçuk saat yürüdüğü ve ardından Razaman Pişkin'i vahşice öldürdüğü belirlendi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar