REKLAM ALANI

FİLİZ ÖZKOL: Yıldız falınız

KOÇ:
Yakın dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz.
BOĞA:
Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte ortak aktiviteler ve eğlenceli geziler, gündeme gelecektir.

İKİZLER:
Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Her işin belli bir sistemi var

YENGEÇ:
Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır.

ASLAN:
Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem.

BAŞAK:
Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem.

TERAZİ:
Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içindesiniz. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat etmelisiniz.

AKREP:
Arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

YAY:
Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

OĞLAK:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum, sizi daha da duyarlı yapıyor. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalısınız.
KOVA:
Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bugün, katılacağınız toplantılarda, mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız.
BALIK:
Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemiyorsunuz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar